Polseres vermelles T2, 7/15: Caiguda de la Cris

Com sempre, us enllaço abans a l’article de l’Albert Espinosa sobre aquest capítol. També podeu veure’l sencer aquí, a la web de TV3.

De la Rym, m’agrada quan discuteix amb el doctor Abel (l’Ignasi Guasch, a qui també vaig tenir el gust de conèixer) i, després, la seva conversa amb la voluntària, que és una d’aquelles escenes còmiques que fan el capítol més fàcil de pair, més que res perquè l’Albert juga amb la expectativa de la Rym i de l’espectador, de que anirà una “niñata” a aconsellar a la Rym. En canvi, va una dona gran que ha perdut els dos pits, i la Rym no té cap motiu per enfadar-s’hi.

Evidentment, el plat fort és la Cris, que segueix a l’habitació amb l’Eva, que, per cert, em recorda molt a la ‘dolenta’ de Cisne negro, és el mateix tipus de noia. També hi ha aquella mena de cercle d’anorèxics que lluiten per sortir-se’n, en el qual la Cris no s’hi sent gens a gust; realment, no vol assumir el que té. No vol posar-se l’etiqueta de “malalta”, cosa que sovint és molt perillosa.

cris

L’escena més intensa, justament cap a la meitat del capítol, és la conversa entre la Cris i el Lleó als lavabos, sense veure’s. El Lleó intenta suavitzar el fet de que cadascú està amb un altre, i la Cris s’enfonsa. Veiem com la Cris va sumant motius per desesperar-se, fins que arriba el final del capítol, on es fica a un pou molt fosc, temptada per l’Eva.

Pastilles

També m’agrada molt el Jordi en aquest capítol. Al principi no vol admetre el que té i s’enfada amb el món, però després, gràcies a l’Ignasi, decideix mirar les coses a la cara. Ell no pot curar-se a sí mateix, però pot fer més feliços als nanos que tant l’admiren. De fet, quan el Toni li pregunta com està ell, ell li torna una pregunta: “de veritat s’ha trencat 86 ossos?”. És a dir, està allunyant-se de l’egoisme.

Rodatge

Com aquest capítol succeeix tota l’estona a l’hospital, no hi ha cap escena que jo veiés rodant-se.

Veure categoria Polseres Vermelles T2

Esta entrada fue publicada en Polseres vermelles T2 y etiquetada , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s